Oltiin viikolla Niittarin kentällä tokottamassa kahestaan, aattelin että teen muutamia voivoi-juttuja,tehtiin ruutua, liikkeestä istumista ja kaukojen tekniikkaa ihan läheltä. Lisäksi niitä oikeallekäännöksiä seuraamisessa. 

Ruutua otin vähän lähempää, aluksi niin että lelu ruudussa, jätin koiran kauemmas ja itse menin puoliväliin seisomaan ja lähetin siitä. No sinnehän se meni:) Toka kerta täyden matkan päästä ja lelu jälleen ruudussa. Kolmas ilman lelua, meni tosi lujaa ja sillä aseenteella että tietää ainakin mitä tekee. :D Tosi hyvä oli!

Ne oikeallekäännökset on kyl suoraan sanottuna ihan syvältä XD En oikeen tiiä miten saisin ne paremmaksi, koitin imuttamalla ja sitten niin että palkkaan lelulla vasemmalle puolelle koiran pujahtaessa jalkojen välistä. Mutta enpä tiiä toimivuudesta.. Noh, ehkä treeniätreeniätreeniä on ainoo lääke tähän!

Kaukot oli tosi kivat, on saanut hyvin lihasmuistiin varsinkin nää maasta seisomaan ja toisinpäin vaihdot. Ainoo vaan mitä pitää vahvistaa on ne että pysyy asennossa sen viitisen sekuntia ainakin. Itellä taipumuksena tehdä usein tosi nopeet vaihdot ja sitten kisoissa yllättyy kun liikkurilla tuntuu kestävän ja kestävän.. :D 

Istumista saatiin tosi kivasti alkuun, käveltiin vaan ympäri kenttää ja käskin välillä istumaan ja naksuttelin siitä. 

 

Tokoon liittyen lisää kivaa tiedossa, nimittäin Inka pisti eilen viestiä ja kysyi haluttaisko me peruutuspaikalle tulla sunnuntaiksi Korrien koulutukseen, ja tottakai me halutaan!  Varmasti tosi arvokkaita neuvoja ja saa vähän uutta näkökulmaa liikkeisiin. Ainakin nouto on sellanen juttu mihin tarttetaan apua. Mutta jees, innolla odotamme! :))