Bobi oli tiistaiaamuna jättänyt syömättä osan ruuasta, mikä on tosi epätavallista! Ite kun näin kesälomalla tulee nukuttua hieman tavallista pidempään niin vanhemmat töihin lähtiessään antavat ruuan, jonka jälkeen Bobi palaa takasin mun huoneeseen jatkamaan unia. Lenkillä oli kuitenkin ihan normaali ja iltaruuankin söi ok.
   Tänä aamuna ruoka ei taaskaan ollut maistunut, oli kans mun herätessä tosi apeana. Äiti kerkesi just sanoa, että jos se ei tosta parane niin viiään ell, kun juhannuskin tulossa. Heti sen jälkeen koko koira tärisi ihan tajuttomasti, alko nieleskellä ja kerettiin rappuset alas kunnes oksensi oikeen kunnon lammikon olkkarin lattialle. Hetkenpäästä tuli toinen. Aikalailla oli nesteistä, kun oli aamulla juonut kuulemma runsaasti. Seassa oli kuitenkin yks kiinteä "vierasesine". Ei saatu selville kunnolla mikä oli, näytti ruohon ja langan sekotukselta, mutta paha tosiaan sanoa mikä oli kyseessä. Oksentaminen ei oloon tietenkään auttanut, koira meni entistä veltommaksi ja makasi ja välillä vatsanseutu tärisi, eli kipua oli varmasti. Pallea ja alavatsakin oli todella turvoksissa ja aristi koskettaessa. Isä sitten soitteli eläinlääkäreitä läpi, ensin meidän vakiopaikka eli Arkki, jonne ajan ois saanut vasta 16 jälkeen, sitten Espoon Eläinsairaala; täynnä, Viikki; Espoosta tulevat hätätapaukset otetaan päivystykseen vasta klo 16 jälkeen, ja lopulta saatiin Remediumiin aika miltei heti. Onneksi, omat hermot oli jo aika riekaleina, kun näkee että toiseen sattuu, mutta mitään ei voi tehdä. 
  Ell päästyä alkoi koirakin vähän virota odotustilassa, tutkimuspöydällä vähän jännitti, ja vatsalihakset olivat niiin tiukkana ettei pystynyt kunnolla tuntemaan sisäelimiä. Sydän- ja keuhkoäänet normaalit, ja vatsaa aristi kyllä paineltaessa edelleen. Mukaan saatiin pussi Royal Caninin Canine Gastro Intestinal Dry -ruokaa, sekä akuutteihin vatsahäiriöihin tarkotettua maitohappobakteerijauhetta, joka auttaa oksenteluun ja ripuliin. 
  Kolme kertaa päivässä 95g kerrallaan viikon ajan tuota ruokaa, sitten vaihdetaan hissuksiin Nutroon. Tässä kuukausi ehdittiin syödä Acanaa, mutta selkeesti se ei nyt sopinut. Liekö tämän "kohtauksen" aiheuttanut sitten uusi ruoka vai se oksennuksen seassa ollut möykky, en tiedä. Pääasia kuitenkin et saadaan koira kuntoon. Söi päivänmittaan tuota erikoisruokaakin, toivottavasti huomenna maistuu paremmin ja juhannus saadaan viettää rauhassa!

Tokotreenejä en nyt jaksa sen enempää selostella tähän, ollaan kyllä treenattu, mutta nyt pidetään sairaslomaa ainakin pari päivää. :) Hyvää juhannusta kaikille!