Oltiin Tiian ja Ruutin kanssa eilen Puolarmaarin nurtseilla tokoilemassa. Olisin mielelläni ottanut ryhmäliikkeetkin, mutta koska muut eivät saapuneetkaan paikalle tehtiin vuorotellen käskytettynä tai muuten vain avustamalla. Bobin kanssa keskityttiin tänään enemmän voittajan liikkeisiin ja hyvä niin, avustaja oli todella tarpeen!

Ensin alotettiin ihan noudoilla, pitkänmatkan noutona. Aluksi vauhti ei niin hyvä, mutta parani koko ajan loppuun asti. Tehtiin kolme kappaletta ja vikalla pinkoi oikein tosissaan minkä jaloistaan pääsi! Palautuksessa unohti jopa päästää koko kapulasta irti vaikka paljastin lelun ja annoin vapautuskäskyn. :D 

Sitten kaukoja, oli oikein hyviä ja teknillisesti taitavia vaihtoja taas. Tein kiertoleikillä tolpan ympäri myös maahanmenoja, joista sitten vapautin joko suoraan lelulle tai tein seisomaan- tai istumaannousun. 

Ruutua Tiian avustamana, ensin niin että Tiia näytti. Kovempaakin olisi voinut mennä mutta uskon sen johtuvan vielä treenin puutteen epävarmuudesta. Vähän myös reunaan meni. Tokalla kerralla lähti jo paljon paremmin, lelu oli ruudussa mutta koska ruoho oli niin pitkää ei Bobi sitä huomannut ja sitten stoppasin sen ja kehuin ja Tiia tajus näyttää lelun sille kun oli vähän pöllämystynyt. :D

Viimeseks tunnaria joka meni lähinnä tunaroinniksi... Tehtiin uudella tapaa mitä Bobi ei aiemmin ole tehnyt eli vieraat kasassa ja oma siinä jossain lähettyvillä ruohon seassa, Bobi ei tajunnut etsiä muualta kun siitä kasasta ja sitten joko turhautumistaan tai jotain muuta niin toi väärän. Teki virheen pariin otteeseen ja sitten vaan keskityttiin oman piilottamiseen ruohon sekaan ja lopetettiin onnistuneeseen.

Mua jäi toi viimenen liike häiritsemään, joten tänään menin Petpointtiin, ostin (viimeset) tunnarikapulat ja tehtiin takapihalla pari kertaa.  Tein nyt ihan normaalisti rivin mitä toi on tottunutkin tekemään ja tokalla kerralla sekaiseen järjestykseen mutta kuitenkin että kapuloissa oli selkeet välimatkat. Molemmilla kerroilla löytyi oma mallikkaasti ja ei edes tarkastellut muita! jes! Loppuun vielä pari ruohon sekaan piilotusta ja paljon palkkaa. :)

Huomenna pakataan kalju kananen &co autoon ja huristellaan kesän ensimmäistä kertaa mökille! Palalillaan lauantaina kotiin. Ulkoilua ja liikuntaa ainakin rutkasti tiedossa!